Нездоля Александр Иванович
Главная » 2014 » Январь » 14 » Пройшла презентація книги О. І. Нездолі
22:14
Пройшла презентація книги О. І. Нездолі
14 січня 2014 року в лекційному залі бібліотеки пройшла презентація книги О. І. Нездолі «Председатели органов госбезопасности Украины». Ця книга – п’ята з серії книг генерал-майора СБУ, журналіста, юриста, політолога Олександра Нездолі.
У книзі зібрані матеріали і дана оцінка діяльності людей, життя яких завжди було приховане від сторонніх очей. Книга написана на підставі різноманітних джерел: документів з архівів держбезпеки, публікацій засобів масової інформації тих років, досліджень істориків, а також думки експертів і особистих спогадів учасників подій, офіцерів держбезпеки.
Ведуча заходу – Ольга Миколаївна Подтинна, головний методист центральної міської бібліотеки ім. В. Г. Короленка м. Маріуполь.
На заході виступив автор книги Олександр Іванович Нездоля, який розповів про роботу над виданням. Присутні в свою чергу мали можливість поставити питання автору та отримати автограф.
Протягом презентації виступили: Олександр Володимирович Пелех, генерал-майор, голова управління СБУ в Донецькій області; Іван Іванович Кулага, полковник у відставці, директор Донецького обласного відділення пошуково-видавничого агентства «Книга Пам’яті України», почесний голова ради ветеранів СБУ в Донецькій області; Юрій Михайлович Фролов, письменник, почесний громадянин м. Маріуполь.
Бібліотеці та бібліотекам області були подаровані екземпляри нових книг.
До заходу була підготовлена книжкова виставка «Озирнутися в минуле і усвідомити сьогодення (О. І. Нездоля)» та виставка періодичних видань «О. І. Нездоля: генерал, який пише книги» з фонду бібліотеки.


Категория: СМИ | Просмотров: 1806 | Добавил: Admin | Рейтинг: 0.0/0